Eläkeliiton karaoken piirikarsinnat ratkottu

Julkaistu 4.6.2018

Viimeksi päivitetty 6.6.2018

Eläkeliiton karaokemestaruuskilpailuja varten järjestetyt piirikarsinnat on nyt ratkottu kaikissa 20 piirissä. Karsintoihin osallistui yli 800 laulajaa, ja monissa piireissä on saavutettu kilpailijoiden määrässä ennätyksiä. Jatkoon valittiin neljä kilpailijaa kustakin piiristä. Jatkoon pääsijät kilpailevat valtakunnallisessa kilpailussa 2.-4.10. jossa laulajia tulee olemaan lähes 80.

Kilpailuiden taso on ollut tänä vuonna jopa kovempi kuin aiemmin.

Linkki OmaEljas-asiointipalveluun

Julkaistu 19.2.2021

OmaEljas-asiointipalvelu on tarkoitettu Eläkeliiton jäsenille. Palvelun avulla voi tarkistaa ja tarvittaessa korjata mm. omia osoitetietoja.

Palvelun käyttöä varten tarvitaan sähköpostiosoite.

OmaEljas-asiointipalvelu

Palveluun kirjaudutaan omalla jäsentunnuksella ja salasanalla. Käytettäessä palvelua ensimmäistä kertaa, tulee luoda salasana palveluun etusivun Tilaa uusi salasana tästä -linkin kautta. Uusi salasana tilataan omaan sähköpostiosoitteeseen.

Eläkeliiton kartoitus: STEA-rahoitteisen sopeutumisvalmennuksen arviointi on monipuolista ja laadukasta

Julkaistu 18.2.2021

Sopeutumisvalmennusjärjestöjen valmiudet suunnitella ja toteuttaa arviointia ovat erittäin hyvällä tasolla, selviää Eläkeliiton julkaisemasta kartoituksesta. Myös vaikuttavuustieto eli toiminnan vaikutukset pitkällä aikavälillä nähdään sopeutumisvalmennusjärjestöissä tärkeänä osana palveluiden laatua ja kehittämistä.

Liikutaan lumella ja jäällä - katso toiminnanjohtajan tervehdys!

Julkaistu 12.2.2021

Liikutaan lumella ja jäällä -kampanja alkaa sunnuntaina 14.2., jolloin vietetään sekä ystävänpäivää että laskiaissunnuntaita!

Kampanjasivut ovat nyt auki:

Lue sivuilta liikuntavinkit, lähde liikkeelle ja ota kuva liikuntasuorituksestasi - kuvien lähettäneiden kesken arvotaan mainioita palkintoja!

Katso toiminnanjohtaja Anssi Kempin liikunnallinen tervehdys:

Kaltoinkohdeltu iäkäs tai kaltoinkohdellun iäkkään ihmisen läheinen, vastaa kyselyymme!

Julkaistu 8.2.2021

Viimeksi päivitetty 19.2.2021

Iäkkäiden ihmisten kaltoinkohtelun tiedetään jäävän monin osin piiloon. Suomen palvelujärjestelmässä ei systemaattisesti tunnisteta iäkkäiden kokemaa kaltoinkohtelua ja väkivaltaa -eikä niihin puututa. Tämä ilmenee mm. Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) tekemästä tuoreesta Vanhuspalvelujen tila -kuntakyselyn tuloksista.

Irene Vuorisalo

Vanhusasiamies
irene.vuorisalo@elakeliitto.fi

Eläkeliiton juttuluuri on avoinna!

Julkaistu 4.2.2021

Mitä sinulle kuuluu? Soita Eläkeliiton Juttuluuriin ja kerro!

Eläkeliitto aloitti huhtikuussa Eläkeliiton juttuluuri -nimisen puhelinpalvelun. Palvelun tavoitteena on tarjota ikäihmisille mahdollisuus sosiaaliseen vuorovaikutukseen, keskusteluun arjen asioista sekä elämän ilojen ja surujen jakamiseen.