Eläkeliiton joulukalenteri liikuttaa!

Julkaistu 29.11.2021

Viimeksi päivitetty 30.11.2021

Eläkeliitto julkaisi liikuntapainotteisen joulukalenterinsa, joka on osa Vuodenaikojen liike -liikuntakampanjaa. Kalenterin ideana on liikuttaa joulukuun jokaisena päivänä.

Voit tulostaa joulukalenterin itsellesi esimerkiksi jääkaapin oveen ja seurata tekemiesi liikkeiden lukumäärää merkkaamalla ne kalenteriin ylös kyseisen päivän kohdalle.

Eläkeliiton aluevaalisivut on avattu!

Julkaistu 8.11.2021

Vuoden 2022 aluevaalien vaalipäivä on sunnuntai 23.1.2022. Ennakkoäänestys on käynnissä Suomessa 12. - 18.1.2022 ja ulkomailla 12. - 15.1.2022.

Aluevaaleissa valitaan kaikille hyvinvointialueille aluevaltuustot. Ne vastaavat sosiaali- ja terveydenhuoltoa sekä palo- ja pelastustoimea koskevasta päätöksenteosta omalla alueellaan maaliskuusta 2022 alkaen.

Eläkeliiton aluevaaliteemat ovat:

1 Tiedolla johtaminen tuottaa kestävää hyvinvointia

2 Ikäpoliittinen koordinaattori kuntien ja alueiden yhdyspinnalle

Tule mukaan yhteisen kerrotun tarinan iltaan!

Julkaistu 1.11.2021

Viimeksi päivitetty 19.11.2021

Eläkeläisille maksuttomia tarinailtoja tarjolla: Hollola, Lahti, Tampere

Eläkeliitto järjestää kirjastojen kanssa yhteistyössä yhteisten kerrottujen tarinoiden tuokioita. Tuokioissa hyödynnetään Heikki Marjomaan luomaa ”Yhteiset tarinat – Roolipeli osalliseen tarinankerrontaan”-mekaniikkaa. Pilotin tavoitteena on tehdä roolipeliharrastusta tutuksi myös ikäihmisille.