Toimintaa

Ristiinan yhdistyksen hallitus toimii

TIIVISTELMÄ HALLITUKSESTA 26.4.2021 KOKOUKSESTA

Lue lisää
Mielenrauhaa -keskustelukerho

Mielenrauhaa -hengellinen keskustelukerho jatkaa toimintaansa yhdessä Ristiinan alueseurakunnan kanssa. Tapaamme keskiviikkoisin klo 10-11.30. Päivämäärät 15.9, 13.10. ja 10.11.

Lue lisää
Pelaa Mölkkyä

Uikkalan Rantapuistossa, Brahentie 33, torstaisin klo 14 toukokuun alusta elokuun loppuun. Keväällä 2021 aloitetaan 6.5.  Aikaisempaa pelikokemusta ei tarvita.

Lue lisää

Tapahtumat

Kuntavaalipaneeli to 27.5. klo 18-20 Setälä-sali, Mäkitie 30, Ristiina

Kuntavaalipaneeliin kutsutaan edustajat kaikista puolueista. Tule tekemään kiperiä kysymyksiä ja voit lähettää niitä jo ennakolta puheenjohtaja Helenalle! Yhteystiedot sivun alareunassa.

Kuntavaali Mikkeli
Perumme retken Hamina Tattooseen, koska

Olemme pahoillamme, mutta katsoimme parhaaksi peruttaa lähdön vuoden 2021 Hamina Tattooseen. Koronan vuoksi tapahtumaa on supistettu, ja silloin Hamina Tattoo ei ole perinteisen upea.

Lue lisää

Ajankohtaista

Omatoimisen liikunta- ja kulttuuribingon avajaiset ke 2.6. klo 10. Rantapuisto, Brahentie 33

Leikkimielisen liikunta- ja kulttuuribingo kannustaa liikkumaan sekä tutustumaan Ristiinan kulttuuritarjontaan ja moniin nähtävyyksiin.

Lue lisää
Kävelykilometrikisa alkaa!

Kilometrikisa on leikkimielinen kilpailu, jossa osallistujat kirjaavat kävelykilometrejään ja/tai -minuuttejaan ylös ja kartuttavat omaa tai oman joukkueens

Kävelykipinä Ristiina
Tietotunti ilmaisohjelmien käytöstä!

Miten otat käyttöön netin ilmaisia tekstinkäsittely- ja laskentaohjelmia. Esimerkkinä googlepalvelut. Jos sinulla on gmail-osoite, ota sen tunnukset esille.

toimintakalenteri

Ajankohtaista Eläkeliitossa

Turpeesta luopuminen vaarantaa eläkeläistalouksien lämmityksen

Niin turve-energian käyttöä vastustavat kuin sen puolustajatkin ovat perustelleet kantojaan yksipuolisesti vain joko ympäristön tai turve-energian tuottajien näkökulmista.

Lue lisää
GreenStart -merkki ja Artun luonnonsuojelualue avaavat tietä vastuullisuuden polulla
Lehmirannan saavuttama GreenStart -vastuullisuusmerkki sekä uusi Artun luonnonsuojelualue ovat upea esimerkki Lehmirannan vastuullisuus- ja ympäristöohjelman etenemisestä.
Lue lisää
Yrittäjien ja eläkeläisten verkkotapahtuma Pohjois-Pohjanmaan alueella 27.5.

Haluatko ansaita hiukan rahaa? Olisiko mukava tehdä sijaisuuksia, osa-aika- tai kokopäivätyötä? Haluatko kuulla asiantuntijapuheenvuoroja eläkkeeltä töissä käymisestä?

Lue lisää