Toimintaa

Karaokea joka toinen keskiviikko

Karaokekerho kokoontuu keskiviikkoisin klo 15.00 joka toinen viikko parillisilla viikoilla entisellä lukiolla, Keskustie 33.  Vaikka itse ei tahdokaan laulaa, voi mennä kuuntelemaan hyv

Lue lisää
Keilailua joka toinen tiistai

Joka toinen tiistai parillisilla viikoilla klo 13.00-14.00 käydään Kurikan keilahallilla keilaamassa.  Lähtö on entiseltä lukiolta, Keskustie 33, klo 12.15 kimppakyydein.  Maksu on 6,00

Lue lisää
Shakki ja Skippo keskiviikkoisin

Keskiviikkoisin kokoontuu Shakki- ja Skippokerholaiset Palveluportissa klo 15.00.  Shakin vetäjänä toimii Pentti Pihlaja, p. 050 4648218 ja Skipon vetäjänä Valma Pihlaja, p.

Lue lisää

Tapahtumat

Elokuva Mestari Cheng

Mika Kaurismäen uusi elokuva Mestari Cheng on draamakomedia hyvästä ruuasta, Lapista ja erilaisten tapojen kohtaamisesta hyvässä hengessä ja ruohonjuuritasolla.

Lue lisää
Pikkujoulu

Ilmoittautumiset maksamalla 22.11. mennessä 20 €/henkilö tilille FI81 5077 0240 0121 84

tai

puh. 040 7586570 / Marja-Leena, jos haluat maksaa ovella.

Lue lisää
Joulu- ja puurojuhla

Mukana Eläkeliiton piiristä toiminnanjohtaja Ulla Harju, Veteraanikööri, seurakunnan edustaja, muistamme

Lue lisää

Ajankohtaista

Piirin syyskokous

Eläkeliiton Etelä-Pohjanmaan piirin uudeksi puheenjohtajaksi valittiin tänään Vimpelissä pidetyssä syyskokouksessa Eija-Liisa Keskinen.  Hän on toiminut mm Lehtimäen yhdistyksen p

Lue lisää
Jalasjärven yhdistyksen syyskokous

Jalasjärven yhdistyksen syyskokous pidettiin Jalasjärvi-talolla 11.11.2019.  Kokouksen puheenjohtajaksi valittiin Martti Selin ja kokouksessa käsiteltiin sääntömääräiset asiat, pä

Lue lisää
Tulossa digi-iltoja kylille

Tulossa Jokipiihin, Keskikylään ja Koskuelle kyläiltoja, joissa opetellaan rennossa ilmapiirissä älypuhelimen käytön perusteita.

Ajat ja paikat:

Lue lisää

Ajankohtaista Eläkeliitossa

Eläkeliitto vaatii vanhusasiainvaltuutetun tehtävän perustamista

Eläkeliiton liittovaltuusto vaatii hallitusohjelmaan sisältyvän vanhusasiainvaltuutetun tehtävän perustamista. Vanhusten perusoikeusrikkomukset jatkuvat edelleen.

Lue lisää
Postilakon vaikutukset kurssihakemuksiin

Posti- ja logistiikka-alan unionin PAU:n jäsenten lakko on alkanut maanantaina. Lakko koskee YLE:n tietojen mukaan noin yhdeksää tuhatta työntekijää ja uhkaa pidentyä jopa neliviikkoiseksi.

Lue lisää
Avainsana on kuntoutus

Terveyden edistämisen ja sairauksien ehkäisemisen tiedetään olevan paras keino ihmisen toimintakyvyn parantamiseksi, myös kustannusten näkökulmasta.

Lue lisää