Toimintaa

Perniön yhdistyksen sokkomatka

Sokkomatka ties minne 21.6.2021. Lähtö linja-autoasemalta klo 8.45 ja paluu n. 17.00. Matkaan kuuluu aamukahvi, lounas, iltapäiväkahvi, nähtävyyksiä, hyvää seuraa ja kuljetus.

Lue lisää
Hallituksen päätöksiä kesän tapahtumista

MÖLKKY: yhdistys osallistuu alueen ja piirin karsintoihin yhdellä tai kahdella joukkueella. Joukkueiden valinnassa suoritetaan yhdistyksessä karsinta.

Lue lisää
Ennakkotieto

Kesän sokkomatkan suunnittelu käynnistynyt. Jos korona tilanne sallii, niin matka tuntemattomaan on tarkoitus tehdä tiistaina 22.6.2021. Seurataan tilannetta ja tiedotetaan myöhemmin lisää.

Lue lisää

Ajankohtaista

Joulujuhla

Yhdistyksen joulujuhla Lehmirannassa 11.12.2020. Klo 14.30 ruokailu, klo 16.00 Pasi Kauniston konsertti ja tunti tanssia, jonka jälkeen kahvit. Hinta 35€ sis. kuljetuksen.

Lue lisää
Korona ja rajoitukset

Yhdistys seuraa ylemmän tahon suosituksia miten korona jatkossa vaikuttaa toimintaamme. Näistä tiedotamme paikallislehdessä, FB:ssä ja kotisivuilla.

Lue lisää

Ajankohtaista Eläkeliitossa

Opi pelaamaan canastaa - tule kurssille Lehmirantaan!

Tervetuloa pelaamaan ja oppimaan canastakorttipeliä Lehmirannan lomakeskukseen 6.-7.9.2021. 

Lue lisää
Oletko juttukaveria vailla? Soita Eläkeliiton Juttuluuriin!

Eläkeliiton Juttuluuri -puhelinpalveluun voit soittaa, kun kaipaat kuulijaa tai juttuseuraa.

Lue lisää
Metsänistutushaaste saa jatkoa!

Runsas luminen talvi on ollut suotuisa puille ja myös hiihtäjille. Eristävä lumipeite on suojannut hyvin puiden kasvua. Vähitellen kylmä väistyy ja luonto herää uuteen kasvuun. Ja on herännyt jo.

Lue lisää