Toimintaa

Liity yhdistykseen!
Vireä yhdistyksemme on Nurmijärven suurin eläkejärjestö. Meillä on monipuolista ohjelmaa ja hauskaa yhdessä – tule sinäkin mukaan! Yhdistyksen jäsenenä pääset mukaan yhteisölliseen toimintaan, joka tuo elämään iloa ja uusia ystäviä. Pääset myös osalliseksi Eläkeliiton tarjoamista eduista.
Lue lisää
Jaettu ilo on moninkertainen ilo - Blogeja retkistä ja matkoista
Lue uusin blogi! Jaa myös omat retki- tai matkaelämyksesi niin toisille mukana olleille kuin kaikille muillekin ja kirjoita blogi.
Lue lisää
Blogeja kk-kerhojen asiantuntijavieraiden luennoista, puheenvuoroista, yhdistyksen juhlista
Lue uusin kk-kerhoblogi! Tälle sivulle listataan myös yhdistyksen juhlista tehdyt blogit.
Lue lisää

Tapahtumat

Retki Nukarinkoskelle 21.5.2021
Lähde aistimaan kevättä. Ehkäpä pääsemme tuoksuttamaan tuomen kukintaa ja kuuntelemaan käen kukuntaa. Retkelle lähdetään kimppakyydein, kokoontuminen sillan parkkipaikalla Nukarinkoskella klo 13.00
Lue lisää
Kesätapahtuma Haaviston majalla 16.6. klo 10-14
Yhdistyksen kesäjuhlaa vietetään jälleen perinteisin menoin Haaviston majalla – nautitaan Suomen suvesta luonnon keskellä, kuunnellaan lintujen laulua, uidaan ja saunotaan, seurustellaan ja vaihdetaan kuulumisia, pelataan mölkkyä ym. - grillimakkaraa unohtamatta!
Lue lisää
Luontoretki Suomies 22.6.2021
Retki Suomiehen alueelle luontokohteeseen. Luontopolku sekä luonnonmuistomerkkejä ja ympäristötaideteoksia.
Lue lisää

Ajankohtaista

Ajankohtaista - Uutisia & vinkkejä
Saimaannorppia suorassa lähetyksessä. Uusi Koti TV. Taaborin vuoren tapahtumia. Nurmijärven Uutisten VAALIKONE, luontolinkkejä, Parsifal ja Pieni Merenneito -baletti ym. Stage24-näyttämöllä.Yhdistyksen lähihistoriaa uusille ja vanhoille jäsenille - Matka- ja tapahtumablogit ym.
Lue lisää
Koronakevään & kesän 2020 tarinoita
Koronavirus mullisti arjen monin tavoin maaliskuussa 2020. Yhdistyksen kerhot, retket ja matkat peruttiin, mutta Tarinatupa jatkui netissä. Lue kevään ja kesän tarinoita,
Lue lisää
Digioppia verkossa
ENTER ry tarjoaa digiopastusta etänä - tutustu Enterin sivuston etätietoiskuihin
Lue lisää

Ajankohtaista Eläkeliitossa

Turpeesta luopuminen vaarantaa eläkeläistalouksien lämmityksen

Niin turve-energian käyttöä vastustavat kuin sen puolustajatkin ovat perustelleet kantojaan yksipuolisesti vain joko ympäristön tai turve-energian tuottajien näkökulmista.

Lue lisää
GreenStart -merkki ja Artun luonnonsuojelualue avaavat tietä vastuullisuuden polulla
Lehmirannan saavuttama GreenStart -vastuullisuusmerkki sekä uusi Artun luonnonsuojelualue ovat upea esimerkki Lehmirannan vastuullisuus- ja ympäristöohjelman etenemisestä.
Lue lisää
Yrittäjien ja eläkeläisten verkkotapahtuma Pohjois-Pohjanmaan alueella 27.5.

Haluatko ansaita hiukan rahaa? Olisiko mukava tehdä sijaisuuksia, osa-aika- tai kokopäivätyötä? Haluatko kuulla asiantuntijapuheenvuoroja eläkkeeltä töissä käymisestä?

Lue lisää