Toimintaa

Toimintakalenteri EL Nurmijärvi 2023

(15.9.23) Seuraa myös ilmoituksia Nurmijärven Uutiset -lehden järjestöpalstalla. Viikonlopun lehdestä näet seuraavan viikon kerhot, keskiviikon lehdestä retket ja matkat. 

Lue lisää
Karaokea Klaukkalassa keskiviikkoisin ja Rajamäen kylätalossa perjantaisin
Klaukkalan karaokekerho kokoontuu keskiviikkoisin klo 12-15 Tello-salissa, Rajamäen Karaoke perjantaisin klo 12-15.30 Rajamäen kylätalossa. Tule mukaan!
Lue lisää
Liity Eläkeliiton Nurmijärven yhdistykseen
Vireä yhdistyksemme on Nurmijärven suurin eläkeläisjärjestö ja yksi suurimmista Eläkeliiton Uudenmaan piirin yhdistyksistä. Meillä on monipuolista ohjelmaa ja hauskaa yhdessä – liity sinäkin!
Lue lisää

Tapahtumat

Tutustumiskäynti Röykkä Resortiin 27.9.2023 (ilm. 10.9.)
Lähde tutustumaan Röykkä Resortiin
Lue lisää
Kuukausikerho 29.9.23 Klaukkalassa
Syyskuun kuukausikerho kokoontuu Klaukkalassa, ohjelmassa kahvittelua (3 €) ja kuulumisten vaihtoa, kuoro, arpajaiset (arpajaisvoitot tervetulleita),
Lue lisää
Hyvinvointitapahtuma Monikossa tiistaina 3.10.2023 klo 10-13
Tapahtumatori klo 10.00-11.30 Monikon aulassa, EL-Nurmijärvi mukana. Pitkän iän salaisuudesta klo 11.30-12.00. Senioridisco Monikkosalissa klo 12.00-13.00.
Lue lisää

Ajankohtaista

Reijo Pajamo ja virsilaulua Nurmijärven kirkossa 31.8.23 + Kuvakaruselli
Nurmijärven kirkon parkkipaikka täyttyi sateisena torstai-iltapäivänä autoista ja porstua märistä sateenvarjoista, kun FT, emeritusprofessori ja tietokirjailija Reijo Pajamo (s.1938 Sortavala) saapui kirkkoon kertomaan virsistä ja laulattamaan niitä. Tilaisuuden järjesti EL Nurmijärvi yhdessä seurakunnan kanssa.
Lue lisää
Musiikkinäytelmä Unto Monosen elämästä

Sunnuntaina 27.8.2023 olimme Taaborilla katsomassa

Lue lisää
EL Nurmijärvi Rajamäen kyläpäivä -tapahtumassa 26.8.23
Sää suosi Rajamäen perinteistä kyläpäivää, mihin EL Nurmijärvi osallistui nyt ensimmäisen kerran. Väkeä oli paljon liikkeellä ja yhdistyksen teltalla kävi niin nykyisiä kuin tuleviakin jäseniä.
Lue lisää

Ajankohtaista Eläkeliitossa

Ikäihmisten ystäväverkosto on Eläkeliiton uusi ystävähakupalvelu – tule tutustumaan!

Ikäihmisten ystäväverkosto on maksuton, kaikille ikäihmisille avoin verkkopalvelu, joka antaa mahdollisuuden löytää ystävä läheltä.

Lue lisää
Jäsenhankintakampanjan touko-elokuun palkinto arvottu

Eläkeliiton jäsenhankintakampanjan yhteydessä kaikkien 1.5.-31.8.2023 välillä liittyneiden uusien jäsenten kesken arvottiin kahden hengen 2 vrk lahjakortti Eläkeliiton Lehmirannan lomakeskukseen.

Lue lisää
Tervetuloa Eläkeliiton Suureen Eläkekeskusteluun pe 29.9.!

Tervetuloa Eläkeliiton järjestämään Suureen Eläkekeskusteluun kuulemaan eläkeläisten toimeentulosta sekä eläkejärjestelmän ajankohtaisista ja tulevista kysymyksistä.

Lue lisää