Boccia pallot

Boccian lajileiri ja tuomarikurssi

17.5.20.5.2021
Ilmoittaudu 7.5.2021 mennessä.
Lehmiranta
Ilmoittaudu

Boccia on peli, jota voi pelata kaksinpelinä, pari- tai joukkuepelinä. Se on laji, joka vaatii tarkkuutta ja keskittymiskykyä, lisäksi se kehittää koordinaatiota ja tasapainoa. Aivotkin saavat tehtävää, kun pelitilanteessa pohditaan heittoa ja vastustajan pelistrategiaa. Boccian ideana on heittää sinisiä ja punaisia 275 grammaa painavia 
nahkapalloja mahdollisimman lähelle valkoista maalipalloa. Eniten pisteitä kerännyt joukkue voittaa. 

Leirin aloitus maanantaina 17.5. klo 13:00 ja päätös torstaina 20.5. klo 13:00.

Koulutuspaikka: 
Lehmirannan lomakeskus, Lehmirannantie 12, 25170 Salo 

Kenelle:
Leiri soveltuu hyvin niin aloitteleville kuin jo pidempään lajia harrastaneille pelaajille.

Osallistujat:
Leiri on Eläkeliiton yhdistysten jäsenille suunnattu tapahtuma. Ensisijaisesti leirille otetaan maksimissa 4 osallistujaa / yhdistys. 

Sisältö:
Boccia-leirillä harjoitellaan heittotekniikkaa ja pelitaktiikkaa, tutustutaan pelitapoihin ja harjoitellaan pelikentän rakentamista. Lisäksi kurssin aikana opitaan pelin säännöt ja suoritetaan tuomari- ja toimitsijakoulutus. Lopuksi pelataan Boccian Talviturnaus, jossa kisataan Eeron Tuoppi kiertopalkinnosta.

Hinta:
Boccia-leirin hinta on 220 € ja se sisältää majoituksen (2hh), puolihoidon, ohjauksen, tuomarikoulutuksen ja osallistumisen talviturnaukseen. Yhden hengen huoneesta on erillinen maksu 25€/yö.

Muutokset ovat mahdollisia ja osallistujamäärää voidaan joutua vähentämään. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Outi Kokko-Ropponen

Thumbnail
Liikuntasuunnittelija
outi.kokko-ropponen@elakeliitto.fi