Tule mukaan Leffaraati -kokeiluun, Espoon Kino Tapiolaan

Leffaraadin ajatuksena on kokoontua yhteen elokuvan jälkeen ja arvioida juuri nähtyä elokuvaa. Tämä Leffaraati -kokeilu on suunnattu ensisijaisesti senioreille ja tästä syystä se kokoontuukin Kino Tapiolan Seniorikino-näytösten jälkeen. Elokuvasta keskustelun lisäksi jaamme ajatuksia ja toiveita Leffaraati -toiminnasta ja Seniorikino -näytöksistä. Leffaraatiin osallistuminen on maksutonta. Osallistujat voivat halutessaan ostaa pientä purtavaa Kino Tapiolan kahviosta.

Leffaraatia kokeillaan keväällä 2019 ja mikäli toiminta koetaan mielekkääksi, sitä voidaan jatkaa.

Maaliskuun 2019 kokoontumisajat ovat: 13.3. ja 27.3. Seniorikinon jälkeen. Näytösajoista ja elokuvista on tarkemmin tietoa Kino Tapiolan nettisivuilla:

Ilmoittaudu mukaan!

Sähköpostitse tai puhelimitse: sanna.tuominen@elakeliitto.fi / 040 7257 179