Kalevankatu 61, 00180 Helsinki, P.(09) 7257 1100, Fax (09) 7257 1198

Suurenna fonttiaPienennä fonttia
Eläkeliitto

Palvelut ryhmille

Lehmirannan lomakeskus on oivallinen lomakohde bussiryhmille. 

Yhdestä paikasta on mahdollista saada edullisesti kaikki mukavaan lomaan tarvittavat palvelut: majoitus, ruokailut, ohjelma, kylpylä, kevyitä hoitoja ja retket lähialueille.

Lomaviikon aikana voi tutustua muihin eri puolilta Suomea tuleviin  ryhmiin ja viettää mukavaa aikaa samanhenkisessä seurassa yhdessä tehden ja lomaillen. Iltamissa ryhmät voivat esittää omia ohjelmanumeroitaan ja osaamistaan. Kunkin viikon lomaohjaaja ottaa vastaan ohjelma- ja esiintymistoiveita.

Tutustu lomaviikkojen teemoihin.

Täydelle bussiryhmälle neljä vapaapaikkaa

Ryhmäetuna joka 16. ryhmän jäsen lomailee Lehmirannassa ilmaiseksi. Vähintään 16:n hengen ryhmä saa yhden vapaapaikan, vähintään 32:n hengen ryhmä kaksi vapaapaikkaa jne.

Lisäetuna täydelle linja-autoryhmälle (väh. 48 matkustajaa) kolmen asemasta vielä neljäskin vapaapaikka.

Uusi ryhmäetu 

Lehmirannassa on otettu kesällä 2016 käyttöön uusi ryhmäetu, joka koskee lomakeskuksessa yöpyviä loma- ja pikkulomaryhmiä.

Vähintään 40 henkilön loma- tai pikkulomaryhmä saa ryhmälleen arvottavaksi lomalahjakortin yhdelle henkilölle. Lahjakortti vastaa arvoltaan sitä lomaa tai pikkulomaa, jolta se myönnetään. Henkilömäärä lasketaan tilauksen toteutuneen ryhmäkoon mukaisesti.

Arvonta suoritetaan matkalle osallistuneiden kesken ja sen voi käyttää heti tai vuoden kuluessa myöntämisestä. Lahjakortti on henkilökohtainen. Se ei vähennä ryhmän vapaa-paikkoja. Täydestä 48 henkilön linja-autoryhmästä ryhmä saa edelleen 3+1 vapaapaikkaa.

 


tuolijumppaaPikkulomat

Pikkulomat ovat linja-autoryhmille suunniteltuja, lomaviikon sisällä tapahtuvia, lyhyempiä 1-4 yön kokonaisuuksia.

Pikkulomat    

 

Opastetut retket linja-autoryhmille

Lehmirannasta retkeillään lomakeskuksen lähialueille ja Etelä-Suomessa ympäri vuoden. Lomaan voidaan yhdistää Lehmirannasta käsin toteutettava retki, jos ryhmä majoittuu Lehmirannassa vähintään kaksi vuorokautta.  

Lue tarkemmin retkivaihtoehdoista.

 

Iltapäiväohjelmat linja-autoryhmille

Lehmirantaan voi tehdä myös päiväretkiä. Lehmirannassa järjestetään vuoden aikana lukuisia tapahtumia, joihin on tervetulleita myös päivämatkalla olevat ryhmät ja yksittäiset henkilöt.

Iltapäiväohjelmien ohjelmisto

 

Lounas noutopöydästä

Onko Lehmiranta matkanne varrella? Pysähdy ryhmäsi kanssa Lehmirannassa maistuvalla lounaalla.

Hinnasto ja varaukset