Kalevankatu 61, 00180 Helsinki, P.(09) 7257 1100, Fax (09) 7257 1198

Suurenna fonttiaPienennä fonttia
Eläkeliitto

Koulutuskalenteri

Porukalla puhtia -vertaisohjaajakoulutus


Tapahtuma alkaa: 14.03.2018

Tapahtuma loppuu: 15.03.2018

Porukalla puhtia -vertaisohjaajakoulutus 14.-15.3.2018
Jyväskylän kristillinen opisto, Sulkulantie 28, 40520 Jyväskylä

Toimitko vapaaehtoisena tai vapaaehtoistoiminnan vastaavana? Kaipaatko sinä tai ympärilläsi toimivat vapaaehtoiset vertaistukea ja innostusta vapaaehtoistoimintaansa liittyen? Kiinnostaako sinua perustaa vapaaehtoisten vertaisryhmä* vapaaehtoistoiminnan tueksi? Toimitko jo vapaaehtoisryhmän ohjaajana, ja tarvitset työvälineitä ohjaamisen tueksi?

Porukalla puhtia -vertaisohjaajakoulutuksessa saat valmiuksia perustaa ja ohjata vapaaehtoisten vertaisryhmää. Koulutuksessa tehdään ryhmän perustamiseen ja ohjaamiseen liittyviä harjoituksia, sekä keskustellaan ja ideoidaan yhdessä.

Porukalla puhtia -vertaisohjaajakoulutukseen voivat osallistua kaikki vapaaehtoisten vertaisryhmän perustamisesta ja ohjaamisesta kiinnostuneet 50+-ikäiset vapaaehtoiset/vapaaehtoistoiminnan vastaavat. Myös jo ryhmää ohjaavat ovat tervetulleita hakemaan mukaan koulutukseen. Eläkeliiton jäsenyyttä ei edellytetä. Koulutukseen mahtuu mukaan n. 16 henkilöä.

Koulutus sisältää täysihoidon jaetussa kahden hengen huoneessa. Koulutus on osallistujille maksuton. Matkat koulutuspaikalle ovat omakustanteiset.

Koulutuksessa hyödynnetään Eläkeliiton TunneMieli-toiminnan tuottamaa Porukalla puhtia - vertaisuudesta voimaa -opasta. Oppaan saa koulutuksen päätteeksi maksutta omaksi.

Sähköinen hakulomake vertaisohjaajakoulutukseen täällä ja tulostettava hakulomake täällä

*Vapaaehtoisten vertaisryhmässä keskustellaan vapaaehtoistoiminnassa eteen tulleista tilanteista, vapaaehtoisten kokemista haasteista, jaetaan hyviä kokemuksia, saadaan tukea muilta vapaaehtoisilta sekä tehdään yhdessä mieltä piristäviä ja innostavia harjoituksia.
Takaisin