Kalevankatu 61, 00180 Helsinki, P.(09) 7257 1100, Fax (09) 7257 1198

Suurenna fonttiaPienennä fonttia
Eläkeliitto

Koulutuskalenteri

Erosta eheäksi -sopeutumisvalmennuskurssi


Tapahtuma alkaa: 04.09.2017

Tapahtuma loppuu: 08.09.2017

Erosta eheäksi -sopeutumisvalmennuskurssilla käydään läpi eron aiheuttamaa kriisiä ja opetellaan sopeutumaan muuttuneeseen elämäntilanteeseen kokeneiden asiantuntijoiden tukemana. Viiden päivän mittaisella kurssilla rakennetaan elämää ja identiteettiä uudesta näkökulmasta, ja etsitään arjen selviytymiskeinoja ja voimavaroja yhdessä muiden kurssilaisten kanssa. Kurssin työskentelymuotoja ovat mm. asiantuntija-alustukset, pienryhmäkeskustelut ja toiminnalliset menetelmät.

Kurssipaikkana on Hotelli Cumulus Koskikatu, Tampere. Sopeutumisvalmennuskurssin hinta on 110€ (sis. kurssiohjelma, kurssimateriaali ja majoitus kahden hengen huoneessa ruokailuineen).

Hakeminen

Kurssille suositellaan hakemaan, kun avio- tai avoerosta on kulunut vähintään puoli vuotta ja enintään kolme vuotta. Kurssille haetaan viimeistään kuukautta ennen kurssia erillisellä hakulomakkeella (ks. alla Lisätiedot). Tutustu myös lomakkeen hakuohjeisiin. Pyydettäessä hakulomakkeita saa myös postitse.

Kurssille valitaan max. 16 osallistujaa. Kaikille hakijoille ilmoitetaan kurssille pääsystä noin kuukautta ennen kurssia.

Lisätiedot ja hakulomaketilaukset:

Suunnittelija, puh. 040 7257 561 tai erostaeheaksi@elakeliitto.fi

Erosta eheäksi -toiminnan sivun ja mm. hakulomakkeen löydät täältä
Takaisin